Merhaba, wix üzerinden bir okul mezuniyet yıllık (andaç) için bir uygulama hazırlamak istiyorum. Kod bilgim yok

Merhaba, üyeleri gruplandırmak ve gruplandırılmış üyelerin form üzerinden birbirleri hakkında belirli bir süre aralığında yorum yapabilmesini istiyorum. Daha sonra belirli bir gruptaki üyelere yapılmış olan tüm yorumları her üye için ayrıştırılmış şekilde word dokümanı olarak download etmek istiyorum.

Bir örnekle açıklayayım. Örneğin bir okulla okulun mezuniyet yıllığı (Andaç) antlaşma yapıyorum. Bunun için bir antlaşma formuna ihtiyacım var. Bu formda “Okulun Adı”, “Okulun Türü” (ilkokul, lise veya üniversite) “Seçilen Ürünün Ayrıntıları”, “Sözleşme Yapılan Tarih”, “Teslim Tarihi” ve buna benzer alanların olmasını istiyorum. Daha sonra bu forma bir alt form ekleyip “sınıf isimlerini (12-A Fen, 8-C Matematik)” bu sınıfların “Rehber Öğretmenlerinin İsimlerini” her sınıf için tablo şeklinde “Öğrencilerin İsimleri”, öğrenciler için benim tarafımdan oluşturulan “Kullanıcı Adı ve Şifreleri” gireceğim bir bölüm olmasını istiyorum.

Bu girişler benim tarafımdan yapıldıktan sonra, yine benim tarafımdan belirlenen belirli bir tarih aralığını içeren bir form oluşturmak istiyorum. Öğrenciler bu form üzerinden “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” ile giriş yapma olanağına sahip olsun. Daha sonra öğrenciler, sadece kendi okulları dahilinde önce sınıfı, ardından öğrenci ismini seçerek kendi arkadaşları için anı yazısı yazabilmelerini istiyorum. Belirlenen tarih aralığı sona erdiğinde ben, okulu seçip download yapmak istiyorum. Download koşulları; sınıflar ayrı ayrı olacak, her sınıfın öğrencilerine yazılmış anı yazıları ayrı ayrı olacak.

Yani A okulunda 12-B sınıfındaki Tom için, başka sınıflarda olan Anna, Ahmad ve Sabrina anı yazıları yazmış olsun. Download sonrası klasörler A Okulu\12-B Sınıfı\Tom, josef, … şeklinde ve her öğrenci için filtre edilmiş bir word dosyası olarak görmek istiyorum. Bunun nedeni Tom için yazılan tüm yazılar tek bir dokümanda toplanmış olmalı. Ben o dokümanları her öğrenciye bir sayfa olmak üzere grafik tasarım yapıp sonucunda bir mezuniyet yıllığı yapmak istiyorum.

Bununla birlikte ben tüm bu süreci takip etmek istiyorum.

Çünkü Tom’un mezuniyet yıllığındaki sayfasında sadece yazılar değil, Tom’un fotoğrafları da olacak. Tom fotoğraf çektirmek için fotoğraf stüdyomuzdan online randevu alacak. Gelip bireysel olarak fotoğraf çektirecek. Tom ve diğerlerinin çekilen fotoğrafları edit sürecinden geçecek.

Ayrıca mezuniyet yıllığında yer alması için bir fotoğrafçı personelimiz okula gidecek. Okulda Tom’ ve sınıf arkadaşlarının yer aldığı bir sınıf fotoğrafı çekecek. Ayrıca diğer tüm sınıfların da fotoğrafları çekilecek. Bu fotoğrafların da bir edit süreci olacak.

Tüm Fotoğraf çekimlerinin edit süreci ve anı yazılarının yazma süresi bitince. hepsi bir araya getirilip grafik tasarım yapılacak.

Tüm okullar için bu sürecin takibini yapmak istiyorum.

Halihazırda öğrencilerin birbirlerine anı yazısı yazabilmeleri için özel yazılmış bir uygulama kullanıyorum.
Tüm süreçleri takip edebilmek için ise kendi oluşturduğum bir Excel formu kullanıyordum. Şimdi hem takip sürecini hem de öğrencilerin biribirlerine yazı yazabilmelerini wix üzerinden yapmak istiyorum. web sitemizi wix üzerinden oluşturdum. Bu ve buna benzer her şeyi wix üzerinden yapılandırıp tek bir platform üzerinden yönetmek istiyorum.

Eğer soruma ilgi duyan ve bana yardımcı olmak isteyen olursa kullandığım uygulama ve Excel formlarını kendisiyle paylaşabilirim. Böylece daha açıklayıcı olabilir.

İlginize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.