Üyelik alanı gerçekten çok eski bir sistem

Wix üyelik alanı hakkında yazıyorum gerçekten çok eski bir sistem 90’lı yıllardan kalma.
Şimdi tarih olmuş “2025” siz hiç sosyal ağ sitelerini gezmiyormusunuz ?
Tasarım olarak çok zayıfsınız ve kullanıcılara da tasarım yapmaya izin vermiyorsunuz ?
Ayrıca Blog ve Forum olaylarıda öldü.Ben kime gösterdiysem beğenmediler yaptığım siteyi :((
Wordpress ile Blog siteleri kuranları da gördüm bir sürü paylaşım yapıyorlar tutturmuşlar ama bizim Ülkemiz Türkiye’de Blog ve Forum alanlarına hiç ilgi kalmadı.
Herkes sosyal sitelerde dolaşırken kim gelecek benim açtığım sitede Blog yazarlığı yapacak ?
Oysaki ne büyük hayaller ile kurdum sitemi.
Ben bilgisayar toplar gibi site topladım.Lütfen üye olun ve gezinin bakın.
Beğenilcek bir yanı varsa lütfen Anasayfa üzerinde Ne Sormak istersiniz? yazan yere düşüncelerinizi yazarmısınız ?
Teşekkür ederim. Wix ile site kurmak hoşuma gidiyor ama gerçekten bu editörde çok eksiklikler var.
Anlatmaya kalksam siz okurken gözleriniz yorulur :))

Question:
[Wix üyelik alanında kişisel bir tasarıma izin verin?]

Product:
[Wix Editör.]

What are you trying to achieve:
[Wix üyelik alanı profil kısmını kendim tasarlamak istiyorum.]

What have you already tried:
[Wix üyelik alanında 2 tasarım seçeneği var ya bunlar artmalı ya da kişisel bir tasarıma izin verilmeli.]

Additional information:
[topuluğa yeni katıldım burasıda güzelmiş;wix editör iyi hoş güzel ama daha çok çalışması gerek ]

You can create your own membership areas and custom pages using the API’s and editor. Also the site you have created could easily be adjusted to be more modern and up to date with current trends.